Search
Close this search box.

Van Boetzelaerlaan 6 3828 NW Hoogland te koop

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soesterberg en de omgeving van Soesterberg. Zoek de ideale woning in Soesterberg.

Meer informatie over Van Boetzelaerlaan 6 3828 NW Hoogland 

De woning aan de Van Boetzelaerlaan 6 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 835.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 178 m² en staat op een perceel van 1.058 m². Met 11 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Van Boetzelaerlaan 6 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soesterberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Van Boetzelaerlaan 6

Postcode en woonplaats

3828 NW Hoogland

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

1.058 m²

Aantal kamers

11

Vraagprijs

€ 835.000 k.k.

Interesse in Van Boetzelaerlaan 6 3828 NW Hoogland

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Drenth Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Van Boetzelaerlaan 6.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soesterberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soesterberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Van Boetzelaerlaan 6 3828 NW Hoogland