Search
Close this search box.

Soesterweg 397 H 3812 AM Amersfoort te koop

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soesterberg en de omgeving van Soesterberg. Zoek de ideale woning in Soesterberg.

Meer informatie over Soesterweg 397 H 3812 AM Amersfoort 

De woning aan de Soesterweg 397 H staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 285.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 39 m² en staat op een perceel van . Met kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Soesterweg 397 H kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soesterberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Soesterweg 397 H

Postcode en woonplaats

3812 AM Amersfoort

Woonoppervlakte

39 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

Vraagprijs

€ 285.000 k.k.

Interesse in Soesterweg 397 H 3812 AM Amersfoort

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Sträter Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Soesterweg 397 H.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soesterberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soesterberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Soesterweg 397 H 3812 AM Amersfoort