Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond 19-12-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB

Wil je graag aan de slag als Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB in Zeist? Bekijk dan snel deze vacature.

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond is op zoek naar een Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB. Het betreft een voor minimaal 20 uur met een minimaal salaris van 2400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Doktersassistent

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, Sport/Recreatie/Toerisme

Contract uren

20 – 24 uur

Salaris

2400 – 2600 euro

Solliciteren op de functie van Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB

Klinkt deze vacature als Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres janet.frederiks@knvb.nl en telefoonnummer 343499285. De website van Unknown is https://www.knvb.nl/over-ons/werken-bij-de-knvb/vacatures-bij-de-knvb. Je kan je voor deze vacature als Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB tot Jeffry de Nooijer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Doktersassistent (0,6 fte) Voetbal Medisch centrum KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond 19-12-2023

Bekijk nog meer vacatures