Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding Bartiméus 17-10-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding

Wil je graag aan de slag als Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Bartiméus is op zoek naar een Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 5329 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Orthopedagoog

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

5329 – 5329 euro

Solliciteren op de functie van Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding

Klinkt deze vacature als Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Bartiméus. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Orthopedagoog Ambulante Onderwijskundige Begeleiding Bartiméus 17-10-2023

Bekijk nog meer vacatures