Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verzorgende IG (VIG) Randstad 05-10-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verzorgende IG (VIG)

Wil je graag aan de slag als Verzorgende IG (VIG) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Verzorgende IG (VIG). Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verzorgende IG (VIG) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verzorgende Ig

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verzorgende IG (VIG)

Klinkt deze vacature als Verzorgende IG (VIG) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment.zorgmidden@nl.randstad.com en telefoonnummer 030-2337866. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Verzorgende IG (VIG) tot Suzanne Stuurman.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Verzorgende IG (VIG) Randstad 05-10-2023

Bekijk nog meer vacatures