Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten 29-11-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum

Wil je graag aan de slag als Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten is op zoek naar een Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum

Klinkt deze vacature als Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Share & Care: (Assistent) Coördinator Activiteitencentrum Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten 29-11-2023

Bekijk nog meer vacatures