Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk) Yacht 17-01-2024

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk)

Wil je graag aan de slag als Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk) in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Regional Sales Manager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk)

Klinkt deze vacature als Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres reinier.heidemann@yacht.nl en telefoonnummer Reinier Heidemann. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Sales Manager (Nederland & Duitsland) - (thuis werken mogelijk) tot Reinier Heidemann Reinier Heidemann.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Sales Manager (Nederland & Duitsland) – (thuis werken mogelijk) Yacht 17-01-2024

Bekijk nog meer vacatures