Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Regisseur Bijzondere Bijstand Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn HEUVELRUG (RDWI) 10-10-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Regisseur Bijzondere Bijstand

Wil je graag aan de slag als Regisseur Bijzondere Bijstand in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn HEUVELRUG (RDWI) is op zoek naar een Regisseur Bijzondere Bijstand. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Regisseur Bijzondere Bijstand te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Consulent Bijzondere Bijstand

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Regisseur Bijzondere Bijstand

Klinkt deze vacature als Regisseur Bijzondere Bijstand voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn HEUVELRUG (RDWI). Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Regisseur Bijzondere Bijstand tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Regisseur Bijzondere Bijstand Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn HEUVELRUG (RDWI) 10-10-2023

Bekijk nog meer vacatures