Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente Van Dijk Employment Services 16-01-2024

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente

Wil je graag aan de slag als Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente in Dordrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Van Dijk Employment Services is op zoek naar een Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

-


Sollicitatieprocedure

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv en een motivatie vóór vrijdag 19 januari 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultant Guido Lamet of Axel Gelens, bel 078-654 90 60. Referentienummer 240046.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Gastheer/gastvrouw

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit, Techniek

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente

Klinkt deze vacature als Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Van Dijk Employment Services. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vandijkwerkt.nl en telefoonnummer 078-6549060. De website van Unknown is http://www.vandijkwerkt.nl. Je kan je voor deze vacature als Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente tot Guido Lamet.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Receptiemedewerker & gastheer/-vrouw gemeente Van Dijk Employment Services 16-01-2024

Bekijk nog meer vacatures