Prinses Arianelaan 49 3708 XG Zeist te koop

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soesterberg en de omgeving van Soesterberg. Zoek de ideale woning in Soesterberg.

Meer informatie over Prinses Arianelaan 49 3708 XG Zeist 

De woning aan de Prinses Arianelaan 49 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.195.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 179 m² en staat op een perceel van 299 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Gloednieuwe vrijstaande villa op prachtige autoluwe locatie!

De advertentie van de woning aan de Prinses Arianelaan 49 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soesterberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Prinses Arianelaan 49

Postcode en woonplaats

3708 XG Zeist

Woonoppervlakte

179 m²

Perceeloppervlakte

299 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 1.195.000 k.k.

Interesse in Prinses Arianelaan 49 3708 XG Zeist

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Molenbeek Makelaars Zeist. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Prinses Arianelaan 49.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soesterberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soesterberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Prinses Arianelaan 49 3708 XG Zeist