Search
Close this search box.

Paltzerweg 313 3734 CM Den Dolder te koop

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soesterberg en de omgeving van Soesterberg. Zoek de ideale woning in Soesterberg.

Meer informatie over Paltzerweg 313 3734 CM Den Dolder 

De woning aan de Paltzerweg 313 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 795.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 159 m² en staat op een perceel van 657 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Paltzerweg 313 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soesterberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Paltzerweg 313

Postcode en woonplaats

3734 CM Den Dolder

Woonoppervlakte

159 m²

Perceeloppervlakte

657 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 795.000 k.k.

Interesse in Paltzerweg 313 3734 CM Den Dolder

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Visser & van Ingen makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Paltzerweg 313.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soesterberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soesterberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Paltzerweg 313 3734 CM Den Dolder