Bekijk de vacature Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) GGz Centraal 10-11-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt)

Wil je graag aan de slag als Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

GGz Centraal is op zoek naar een Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2327 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Activiteitenbegeleider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

2327 – 3471 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt)

Klinkt deze vacature als Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot GGz Centraal. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Medewerker Patiëntenactiviteiten (Productieafdeling/Supermarkt) GGz Centraal 10-11-2023

Bekijk nog meer vacatures