Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea Randstad 17-11-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea

Wil je graag aan de slag als Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea

Klinkt deze vacature als Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres pleun.van.breda@nl.randstad.com en telefoonnummer 0800 - 72 63 78 23. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea tot Pleun van Breda.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Medewerker Klantenservice Pensioenen, Achmea Randstad 17-11-2023

Bekijk nog meer vacatures