Bekijk de vacature Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist Dienst Justitiële Inrichtingen 04-01-2024

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist

Wil je graag aan de slag als Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist in Soesterberg? Bekijk dan snel deze vacature.

Dienst Justitiële Inrichtingen is op zoek naar een Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2902 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Justitieel Verpleegkundige

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

2902 – 3896 euro

Solliciteren op de functie van Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist

Klinkt deze vacature als Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Dienst Justitiële Inrichtingen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Justitieel Verpleegkundige Justitieel Complex (JC) Zeist Dienst Justitiële Inrichtingen 04-01-2024

Bekijk nog meer vacatures