Bekijk de vacature HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) Randstad 01-01-2024

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak )

Wil je graag aan de slag als HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ). Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 4100 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Personeelsmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Zakelijke dienstverlening

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

4100 – 4100 euro

Solliciteren op de functie van HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak )

Klinkt deze vacature als HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mick.de.vries@randstadrisesmart.nl en telefoonnummer 683424341. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) tot Mick de Vries Mick de Vries.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. HR Officer (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) Randstad 01-01-2024

Bekijk nog meer vacatures