Bekijk de vacature Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) Yacht 26-09-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.)

Wil je graag aan de slag als Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) in Diemen? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

-minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in de richting van IT (Informatica, BIM, Business & IT, of vergelijkbaar);

-aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol van functioneel (applicatie)beheerder;

-bekend met begrippen als BiSL/ASL en ITIL;

-ervaring met organisatie specifieke applicaties/ systemen is een pré (bijv. ERP, CRM, AFAS, Office365, informatie management systemen, HR systemen, zorg systemen e.d.);

-ervaring in een DevOps en/of Agile werkomgeving is een pré


Arbeidsvoorwaarden

Wij komen op voor een goed salaris van onze kandidaten. Wij kijken altijd naar jouw bagage aan werkervaring en opleiding, zodat jij krijgt waar je recht op hebt. De exacte arbeidsvoorwaarden verschillen tussen de verschillende organisaties en branches waarvoor wij bemiddelen. In dit proces staan wij aan dezelfde kant als jij!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Functioneel Beheerder

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

ICT

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.)

Klinkt deze vacature als Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jordy.schouten@yacht.nl en telefoonnummer (020) 519 7777. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) tot Jordy Schouten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Functioneel Beheer (bijv. AFAS, ERP, CRM, HR systemen, zorg systemen, etc.) Yacht 26-09-2023

Bekijk nog meer vacatures