Bekijk de vacature EHS-officer (farmaceutische industrie) Science at Work Staffing BV 18-10-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature EHS-officer (farmaceutische industrie)

Wil je graag aan de slag als EHS-officer (farmaceutische industrie) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een EHS-officer (farmaceutische industrie). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als EHS-officer (farmaceutische industrie) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

 • Afgeronde HLO/WO richting Life Science, farma, chemie of vergelijkbaar
 • 5+ jaar werkervaring binnen soortgelijke functie
 • Kennis en ervaring met veiligheid op een GMP en BSL-II/BSL-III werkomgeving
 • Specialist op het gebied van risico-analyses en risico-management
 • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend, dit is een must.


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden;

 • Start op tijdelijk contract direct in dienst bij het bedrijf, uitzicht op vaste aanstelling
 • €3800 - €6500/40 uur bruto per maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand
 • 32-40 uur/week

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hse Officer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van EHS-officer (farmaceutische industrie)

Klinkt deze vacature als EHS-officer (farmaceutische industrie) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maarten.willekers@scienceatwork.nl en telefoonnummer 038 - 369 05 75. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als EHS-officer (farmaceutische industrie) tot Maarten Willekers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Soesterberg
 2. EHS-officer (farmaceutische industrie) Science at Work Staffing BV 18-10-2023

Bekijk nog meer vacatures