Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) Science at Work Staffing BV 17-11-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP)

Wil je graag aan de slag als Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor deze positie zijn we op zoek naar een analist die het volgende meeneemt;

 • Bij voorkeur een afgerond MLO-4 richting Analytische Chemie, Fysische Chemie, Allround of vergelijkbaar
 • Werkervaring met GMP wordt gezien als sterke pré
 • Als je ervaring binnen een farmaceutisch bedrijf hebt opgedaan is dat een sterke pré, maar ook met werkervaring uit andere chemische sectoren ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren
 • Je werk nauwkeurig en secuur
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling, start obv een jaarcontract
 • Salaris wat start op €2800 obv 40 uur/week
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand
 • Fulltime positie van 40 uur/week, maar ook 36 uur/week werken is bespreekbaar.

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Chemisch Laborant

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2700 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP)

Klinkt deze vacature als Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maarten.willekers@scienceatwork.nl en telefoonnummer 038 - 369 05 75. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) tot Maarten Willekers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Soesterberg
 2. Chemisch Laborant Instrumenteel (GMP) Science at Work Staffing BV 17-11-2023

Bekijk nog meer vacatures