Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Catering medewerker Defensie Tempo-Team 06-12-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Catering medewerker Defensie

Wil je graag aan de slag als Catering medewerker Defensie in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Catering medewerker Defensie. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Catering medewerker Defensie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Catering Medewerker B

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Catering medewerker Defensie

Klinkt deze vacature als Catering medewerker Defensie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl en telefoonnummer 06 16 13 13 47. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Catering medewerker Defensie tot Floor Verwij.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Catering medewerker Defensie Tempo-Team 06-12-2023

Bekijk nog meer vacatures