Search
Close this search box.

Banningstraat 59 3769 AA Soesterberg te koop

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Soesterberg en de omgeving van Soesterberg. Zoek de ideale woning in Soesterberg.

Meer informatie over Banningstraat 59 3769 AA Soesterberg 

De woning aan de Banningstraat 59 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 685.000 v.o.n..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 135 m² en staat op een perceel van 210 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Banningstraat 59 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Soesterberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Banningstraat 59

Postcode en woonplaats

3769 AA Soesterberg

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 685.000 v.o.n.

Interesse in Banningstraat 59 3769 AA Soesterberg

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Buijs Regiomakelaars Amersfoort. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Banningstraat 59.

Ben je op zoek naar een makelaar in Soesterberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Soesterberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Banningstraat 59 3769 AA Soesterberg