Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) Diakonessenhuis 29-09-2023

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4)

Wil je graag aan de slag als Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Diakonessenhuis is op zoek naar een Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2241 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Apothekersassistent Poliklinische Apotheek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

2241 – 3318 euro

Solliciteren op de functie van Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4)

Klinkt deze vacature als Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Diakonessenhuis. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Apothekersassistenten Poliklinische Apotheek (4) Diakonessenhuis 29-09-2023

Bekijk nog meer vacatures