Bekijk de vacature Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) Randstad 01-01-2024

Redactie Soesterbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Soesterberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak )

Wil je graag aan de slag als Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak )

Klinkt deze vacature als Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mick.de.vries@randstadrisesmart.nl en telefoonnummer 683424341. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) tot Mick de Vries.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Soesterberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Soesterberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Soesterberg
  2. Administratief medewerker (wajong, doelgroepregistratie of banenafspraak ) Randstad 01-01-2024

Bekijk nog meer vacatures